Allaspeitteet

Toimitamme kaikkiin sisä- ja ulkoaltaisiin allaspeitteet mittojen mukaan. Peite suojaa uima-allasta roskaantumiselta sekä vähentää veden haihtumista altaasta ja siten myös energian kulutusta. Samalla allastilojen kosteus ja kosteusvaikutukset ympäröiviin rakenteisiin vähenevät.

LAMELLIPEITTEET

Lamelliallaspeite kelluu aina vapaasti veden päällä, joten peite ei tarvitse erillisiä ohjauskiskoja altaan reunalle. Allaspeitteen moottoroitu 24 V:n kelauslaite sijaitsee altaan reunalla tai vedenpinnan alapuolella omassa syvennyksessä.

Edustamme laadukkaita saksalaisia Grando sekä sveitsiläistä Bier Alpha Covers allaspeitteitä. Peitteiden lamellit on valmistettu jäykästä PVC-muovista.

Sähkökäyttöisen allaspeitteen ulos- ja sisäänkelaus hoidetaan käyttöosan ohjauspainikkeilla. Lisävarusteena saatavissa kauko-ohjain ja/tai erillinen lukittava seinälle asennettava ohjauskytkin.

Grando:

lamellin koko 60x14 mm
valkoinen, harmaa, sininen ja läpinäkyvä  
Bieri Alpha Covers:

lamellien koot 60x15 mm, 51x12 mm ja 48x8 mm 
useita eri värejä sekä läpinäkyvä

KEVYTPEITTEET

Edullisin tapa suojata allas on GeoBubble Sol kelluvalla "kuplapeitteellä". Peite toimitetaan ilmoitettujen allasmittojen mukaan. Tarvittavat lovetukset ja pyöristykset on helppo tehdä itse paikan päällä.

Peitteeseen on saatavilla käsikelauslaite. Kelauslaitteet ovat leveydeltään 285-500 cm.