Loiskekoururitilät

EMCO-loiskekoururitilä Typ 723

Emco-loiskekoururitilät on valmistettu erittäin korkealuokkaisesta iskunkestävästä PVC-muovista, joka kestää jopa auringon ultraviolettisäteilyn.

Käyttökohteina uima- ja porealtaiden loiskekourut. Leveydet 100-500 mm ja profiilin korkeus 22, 25, 27 ja 35 mm. Ritilät leveydeltään yli 500 mm mahdollisia, jolloin tarvitaan ritilälle välituki.

Tarvittaessa loiskekourun kulmat 72°-120° tehdään viistämällä ritilän päät sopiviksi.

Huom. kaarevat Emco -ritilät valmistetaan aina kohteessa tehdyn sapluunan mukaan. Näin varmistetaan ritilän täydellinen sopivuus eri mallisiin ja muotoisiin loiskekouruihin.

Värit: valkoinen, beige, harmaa ja keltainen

MALMSTEN-loiskekoururitilät

Malmsten-loiskekoururitilät valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti PEH-muovilevystä jyrsimällä. Valmis ritilä on pituudeltaan n. 1,0 metrin mittainen "jäykkä" urittettu levy, joka pysyy tukevasti paikallaan omalla painollaan. Koska ritilä on tehty yhdestä kappaleesta työstämällä on ritilä lähes rikkoutumaton.

Ruotsissa jo n. 100 uimahallia ja kylpylää on valinnut tämän ritilän altaisiinsa. Ritilää saatavissa suorana sekä kaarelle taipuvana.

Ritilän vakioväri valkoinen, tilauksesta erikoisvärit.

PATENTVERWAG-loiskekoururitilät

Nämä edulliset italialaiset Patentverwag loiskekoururitilät on valmistettu polyeteenistä (Eltex URA/72). Tarvittaessa ritilät on helppo kaventaa myös asennuspaikalla. Mitoitus perustuu valmiin loiskekourun mittoihin!