Nostimet ja nostopohjat

Nostopohjat - Aqua Level

Aqua Level -allasnostimet (lava 1,0 x 1,0 m) asennetaan pääsääntöisesti uudiskohteisiin tai mahdollisuuksien mukaan saneerattaviin altaisiin. Nostin mahdollistaa käyttäjän altaaseen menon esim. pyörätuolia hyväksikäyttäen, jolloin vältytään kokonaan avustajan käytöltä nostamiseen yms. Samoin asiakkaan nosto altaasta tapahtuu ilman apua.

Käyttökohteina sairaaloiden, hoitokotien, koulujen ja uimahallien monitoimi- ja terapiaaltaat, joissa halutaan helpottaa liikuntarajoitteisten henkilöiden altaaseen menoa.

Allasnostin on toiminnaltaan sähkömekaaninen, jonka käyttö tapahtuu kiinteällä ohjainpainikkeilla tai radio-ohjatulla kaukosäätimellä. Ota yhteyttä, niin autamme nostimen suunnitelussa ja teknisissä kysymyksissä.

Sähkömekaaniset RMT henkilönostimet

Splash! nostin on suunniteltu siten, että myös henkilö itse voi käyttää nostinta täysin vedenkestävällä kauko-ohjaimella.

Splash! nostin asennetaan puolikiinteästi altaan reunaan asennettuun suorakulmaiseen asennusholkkiin.

Splash! on käytännössä huoltovapaa. Osat on valmistettu korroosiovapaista materiaaleista (alumiini, ruostumaton teräs sekä muovi) jonka lisäksi osat on viimeistelty pulveri-maalauksella.

Splash! nostin on suunniteltu helpoksi käyttää, turvalliseksi sekä kevyesti siirrettäväksi toimitukseen kuuluvalla kuljetuslaitteella.

PAL nostin perustuu samaan tekniikkaa kuin Splash!, mutta laite on siirrettävissä käsin paikasta toiseen.

Ennen tilausta valmistajalle lähetään reunan mittapiirros, jotta varmistutaan laitteen sopivuudesta ko. kohteeseen. Valmistaja tekee tarvittavat muutokset nostimeen, jotta nostin sopisi parhaiten kohteeseen.

AXS nostin on suunniteltu erityisesti yksityiskäyttöön ja esim. hotellialtaisiin, joissa halutaan tarjota asiakkaille turvallinen mahdollisuus altaaseen pääsyyn.

NOSTOPOHJAT

Uima-altaaseen asennettavalla Aqualevel-nostopohjalla lisätään uima-altaan käyttömahdollisuuksia. Säädettävyyden ansiosta allas käy niin uinti-, vesijumppa- tai lastenaltaaksi. Tarvittaessa uima-altaasta saadaan lisää kuivaa lattia pinta-alaa.

Nostopohja toimii sähkömekaanisesti ja sitä ohjataan kiinteästä ohjauspaneelista tai radiokauko-ohjauksella. Ohjauspaneelista näkyy mm. pohjan todellinen syvyys vedenpinnasta.

Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa, niin suunnittelemme yhdessä altaaseen nostopohjan. Nostopohjat asennetaan aina "avaimet käteen" -periaatteella.