Allasimurit

HEXAGONE CHRONO ALLASIMURI

Olemme saaneet Hexagone allasimureiden Suomen edustuksen vuonna 2012.

Hexagone allasimurin  tekee  ainutlaatuiseksi valmistajan käyttämä innovatiivinen kokoonpanotekniikka, kaikki imurin osat ovat irrotettavissa ilman työkaluja. Näin imurin rakenne on yksinkertainen sekä luotettava ja joka taas nopeuttaa puhdistusta ja huoltoa. Kaikki imurin elektroniikka on asennettu kuljetuskärryn yhteydessä olevaan ohjausosaan ja näin suojassa mahdollisilta imurin vuodoilta.

Hexagone imurin toiminta perustuu imurin gyroskoopin antamiin tietoihin, jonka perusteella ohjausosan mikroprosessori tietää tarkalleen imurin sijainnin altaassa.  Tämä tieto mahdollistaa allasimurin käytön niin suorakulmaisissa kuin monimuotoisissakin uima-altaissa.  Imuri toimitetaan vakiona Magellan ohjelmalla, jolloin imurin voi laskea altaaseen vapaavalintaisessa paikassa.

Esittelyvideo

Helppo huolto

Visio kameralla

SUODATINIMU- JA VESIPAINEIMURIT

Käsikäyttöisiä allasimureita on toimintaperiaatteeltaan kahta eri tyyppiä; suodatinimu- ja vesipaineimurit.

Suodatinimu

Imurin poistoletku kytketään pintaventtiilin imuputkeen tai erilliseen imuriletkulle varattuun yhteeseen. Pohjaimuri saa käyttövoimansa erillisestä imuripumpusta tai suodatuspumpusta ja lika kerääntyy suodattimeen.

Vesipaineimuri

Imurisuulake kytketään vesihanaan letkulla , jolloin imuri saadaan toimimaan vesijohtoverkoston paineella (ejektori). Imurisuulakkeessa on irroitettava pussi, johon lika kerääntyy.

Altaan hoitotarvikkeet

pH:n ja kloorin mittaus
Kemikaalit