Mittaus ja säätö

CL, RX JA PH MITTAUS- JA SÄÄTÖ

Prominent yhdistelmämittalaiteet mittaavat vapaan kloorin ja pH:n määrää sekä redox-potentiaalia virtaavasta allasvedestä.

Näyttö kertoo paikallisesti mitatut arvot sekä säätää asetusarvojen perusteella kloorin ja hapon annostusta uima-allasveteen.

Tarvittaessa hälytystieto ja mittausviesti valvomoon. 

PROMINENT

pH

Cl

Rx

DULCOMARIN®II,   useita mittausarvoja, esim.

4

8

2

DACa,                    2 mittausarvoa, esim.

1

1

 


KLOORIN JA PH:N KÄSINMITTAUS

MD 100 ja MD 200 uima-allasveden vapaan- ja sitoutuneen kloorin sekä pH:n päivittäiseen mittaukseen. Selkeä digitaalinen näyttö. Toimitetaan iskunkestävässä tarvikesalkussa. MD 100 ja MD 200 mittalaitetta saatavissa myös urean mittaukseen.

Lovibond PD250 annostelija on suunniteltu helppoon ja hallittuun DPD-jauheregenssien annosteluun. Yksi painallus antaa tarkalleen oikean määrän reagenssia 10 ml näytettä varten. Jauhemaista reagenssia on saatavissa sekä kloorille että vapaalle kloorille. Huom, pH mittaukseen ei toistaiseksi ole saatavilla jauheannostelija

KAASUVALVONTA

Otsonin ja kloorikaasun hälytykseen AVACO SCAN 20 hälyttimet. Laitteessa on koko 1-2 tai 1-4 mittauskanavaa jolloin yksi laite voi valvoa jopa neljää erillistä tilaa ja hälyttää säädetyn asetusarvon yli menevistä kloori- tai otsonipitoisuuksista.