Företag

Rent vatten är den oförnekliga förutsättningen för en angenäm simupplevelse. Suomen Allaslaite Oy har sedan år 1983 utövat med att realisera vattenupplevelser i rent simvatten till sina kunder genom att leverera fullständiga vattenrengöringssystem.

 

Vi levererar vattenrengöringssystem på simhallar, badinrättningar, servicehus, rehabiliteringscetraler, hotell och andra olika inrättningar samt vattenrengöringsprodukter och annan tillhörande utrustning. På de flesta av badinrättningar i Finland finns vattenrengöringssystem som vi har uppfört.

 

Redan vid mycket tidig fas av förberedelse och planläggning löner det sig att kontakta en expert – vi kan hjälpa till att planera och genomföra vattenrengöringssystem när det gäller en ny byggnad eller en sanering av ett redan existerande byggnadsverk. Våra experter försäkrar att systemet blir både tekniskt fungerande och ekonomiskt förmånlig för beställaren långt in i framtiden på ett miljövänligt sätt.

 

Vi kan leverera till våra kunder ett omfattande urval av vattenrengöringsprodukter – vad som än behövs för ett väl fungerande vattenrengöringssystem! Komplett utrustning för vattenrengöringssystem, redskap för olika vattenaktiviteter och kemikalier får Du levererat av oss.

 

Efter att kunden har fått systemet färdigt levererat, fortsätter vår kontakt med denne. Vi utbildar beställarens personal för att använda utrustningen rätt. Vid behov står vi ansvariga även för service av vattenrengöringsystemet och utrustningen.

 

Anlita på rent proffs för att realisera dina rena simvattenupplevelser!