Kurssit

Ilmoittaudu vedenkäsittelykurssille

Kaikilta allasvedenkäsittelyn kanssa toimivilta on 30.6.2008 alkaen vaadittu allashoitajan osaamistodistus. Todistuksen saa suoritettuaan osaamistestin hyväksytysti.

 

Järjestämämme kurssit on tarkoitettu uimahallien ja kylpylöiden vedenkäsittelytekniikasta vastaaville laitosmiehille sekä päätöksiä valmisteleville henkilöille. Kurssin ohjelma keskittyy osaamistestin edellyttämiin laitosteknisiin ja allashygieenisiin tietoihin ja taitoihin, kuten:

  • Allasveden mikrobiologia ja kemia
  • Allasveden käsittely
  • Muu tekniikka ja hygienia
  • Lainsäädäntö ja allasveden laadun valvonta
  • Laitteiden huolto

Kurssin päätteeksi halukkailla on mahdollisuus suorittaa Valviran osaamistesti.

 

Järjestämme kursseja eri paikkakunnilla Suomessa, kysynnän mukaisesti. Kurssi on kaksipäiväinen. Hinta määräytyy kurssikohtaisesti, kurssipaikasta riippuen. Järjestämme myös räätälöityjä kursseja juuri sinun yrityksellesi ja henkilökunnallesi.

 

 

Talven 2021 kaksipäiväinen vedenkäsittelykurssi siirtyy myöhempään ajankohtaan.

 

Seuraa kotisivujamme – ilmoitamme kurssin järjestämisestä, kun koronavirustilanteen mukaan on jälleen mahdollista järjestää kurssi turvallisesti.

Järjestämme pienryhmäkoulutuksia tarpeen mukaan. Mikäli vesityökorttisi on menossa vanhaksi, ole yhteydessä Aila Virtaseen, aila.virtanen@allaslaite. fi tai 040 8387997.