Kurssit

Ilmoittaudu vedenkäsittelykurssille

Kaikilta allasvedenkäsittelyn kanssa toimivilta on 30.6.2008 alkaen vaadittu allashoitajan osaamistodistus. Todistuksen saa suoritettuaan osaamistestin hyväksytysti.

 

Järjestämämme kurssit on tarkoitettu uimahallien ja kylpylöiden vedenkäsittelytekniikasta vastaaville laitosmiehille sekä päätöksiä valmisteleville henkilöille. Kurssin ohjelma keskittyy osaamistestin edellyttämiin laitosteknisiin ja allashygieenisiin tietoihin ja taitoihin, kuten:

  • Allasveden mikrobiologia ja kemia
  • Allasveden käsittely
  • Muu tekniikka ja hygienia
  • Lainsäädäntö ja allasveden laadun valvonta
  • Laitteiden huolto

Kurssin päätteeksi halukkailla on mahdollisuus suorittaa Valviran osaamistesti.

 

Järjestämme kursseja eri paikkakunnilla Suomessa, kysynnän mukaisesti. Kurssi on kaksipäiväinen. Hinta määräytyy kurssikohtaisesti, kurssipaikasta riippuen. Järjestämme myös räätälöityjä kursseja juuri sinun yrityksellesi ja henkilökunnallesi, minimi osallistujamäärä 15 henkilöä.

 

Seuraavasta kurssistamme saat tietoa ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla 020 – 720 9292 / Aila Virtanen. Voit ilmoittautua kurssikutsuttavien listalle, jolloin lähetämme sinulle henkilökohtaisen kutsun seuraavaksi järjestämällemme kurssille.

SUOMEN ALLASLAITE OY JÄRJESTÄÄ 21.–22.01.2020  VESIKURSSIN HOLIDAY CLUB TAMPEREEN KYLPYLÄSSÄ

 

Ilmoittautumisaika kurssille päättyy 07.01.2020; ilmoittautuminen soittamalla Ailalle, sähköpostilla ilmoittamalla tarvittavat tiedot tai täyttämällä alla olevat kentät ja painamalla ”Lähetä”.

 

Kurssi järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävästi.