{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":"3","rtl":"false"}
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image

Elämyssuihku koostuu keskusyksiköstä, jossa sen ohjaamana annostellaan suihkulle vesi ja hajusteet sekä ohjataan valaistusta ja ääniä. Suihkutilassa sijaitsevat seinäsuuttimet, kaiuttimella ja LED-valoilla varustettu kattopaneeli sekä käyttöpaneeli.

 

Elämyssuihkuja on saatavilla lukuisilla erilaisilla kokoonpanoilla ja ohjelmilla. Valmistajan sivuilla lisää suihkuista ja ohjelmavalikoimasta:

WDT – Werner Dosiertechnik

 

Alla esimerkki Caribbean Storm ohjelmakierrosta:

 

CARIBBEAN STORM #14105

 

Ohjelma 1 – Trooppinen sade ja hajuste

Ohjelman käynnistyttyä alkaa suihkussa lämmin trooppinen sade isoine ja pehmeine pisaroineen. Valaistus vaihtelee valkoisesta ja punaiseen. Hedelmäinen tuoksu täyttää ilman.

 

Ohjelma 2 – Sumusade

Ohjelman aloittaa viileä sumusateen erittäin pieninä pisaroina, samanaikaisesti suihkussa valaistus vaihtuu sinisen ja valkoisen välillä.

 

Ohjelma 3 – Sivusuihkut

Tässä ohjelmassa asiakasta hemmotellaan lämpimillä sivusuihkuilla. Samaan aikaan suihkun valaistus vaihtuu valkoisesta keltaiseksi.

 

Ohjelma 4 – Karibian myrsky

Suihkun valkoinen valaistus on kytketty pois päältä. Ohjelma alkaa kylmällä sumusateella valaistuksena sininen valo. Säädettävissä olevan ajan jälkeen alkaa lämmin, hajustettu trooppinen sade yhdessä viileän sumun kanssa punaisessa valaistuksessa. Ohjelman viimeisessä vaiheessa trooppinen sade pysähtyy ja viileän sumun lisäksi alkaa lämmin sivusuihku keltaisessa valossa.