KOKONAISTOIMITUKSET

 

Suomen Allaslaite on luotettava ja kokenut yhteistyökumppani, joka voi tarvittaessa ottaa kokonaisvastuun projektin kaikista vaiheista. Palveluumme kuuluvat eri työvaiheet suunnittelusta toteutukseen, huoltoon ja koulutukseen saakka.

 

Toimivat ratkaisut ovat huomaamattomia. Jo ideavaiheessa tehtävät ratkaisut vaikuttavat valmiin laitoksen toimintavarmuuteen, huollettavuuteen, käyttökustannuksiin sekä viihtyisyyteen ja sitä kautta kävijämääriin.

 

Toimituksiimme kuuluu tarvittaessa erittäin laaja valikoima alan tuotteita – käytännössä kaikkea mitä uimahallissa tai kylpylässä tarvitaan. Suorat ja läheiset yhteydet valmistajiin eri puolilla maailmaa takaavat viimeisimmän saatavilla olevan tiedon käyttöömme joka hetki. Olipa kysymys varsinaisista laitteista ja tarvikkeista tai teknisistä ratkaisuista aina viimeisimpiin trendeihin saakka.

 

Panostamme suunnittelijoidemme, asentajiemme ja huoltohenkilöstömme ammattitaidon kehittämiseen ja monitaitoisuuden lisäämiseen, jotta meillä olisi alan paras tietämys ja ammattitaito käytössämme, asiakkaidemme hyväksi.

 

Asiantuntija kannattaa ottaa mukaan jo suunnittelun alkuvaiheessa. Kokemuksemme auttaa sinua saavuttamaan teknisesti toimivan, laadukkaan ja kustannustehokkaan avaimet käteen –projektin.