Palvelut

PUHDAS VESI
VAATII AMMATTITAITOA

Miellyttävän uintielämyksen ehdoton edellytys on puhdas vesi. Suomen Allaslaite Oy on tuottanut puhdasta vettä ja vesielämyksiä vuodesta 1983 keskittyen uimaveden käsittelyjärjestelmiin. Useimmissa Suomen kylpylöissä on toimittamamme vedenkäsittelyjärjestelmät.

Ammattilaiseen kannatta ottaa yhteys jo suunnittelun alkuvaiheessa; voimme auttaa niin uuden kohteen kuin saneerauksenkin suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiantuntijoidemme avulla tekniikan toimivuus ja kustannustehokkuus varmistetaan pitkälle tulevaisuuteen ympäristöä kunnioittaen.

Toimituksen jälkeen emme jätä asiakkaitamme yksin. Koulutamme laitteistojen käyttäjät ja tarvittaessa huollamme kaikki uimavedenkäsittelyyn liittyvät laitteet ja järjestelmät.

Asennustyön ammattitaito on ratkaisevan tärkeässä roolissa korkeatasoisen vedenkäsittelyjärjestelmän toimivuuden, hyvän vedenlaadun sekä laitteistojen elinkaaren kannalta.

LUE LISÄÄ

Huoltosopimukset, vuosihuollot ja tarjouspohjaiset huollot.

LUE LISÄÄ

Suomen Allaslaite on luotettava ja kokenut yhteistyökumppani, joka voi tarvittaessa ottaa kokonaisvastuun projektin kaikista vaiheista.

LUE LISÄÄ

Vedenkäsittelyjärjestelmien sekä kylpyläteknisten laitteistojen kokonaisvaltainen urakointi muodostavat asennustoimintamme selkärangan.

LUE LISÄÄ