{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":"3","rtl":"false"}
Slider Nav Image
Slider Nav Image

Käänteisosmoosi (eng. reverse osmosis) on prosessi, jossa vesi pakotetaan paineen avulla puoliläpäisevän kalvon läpi. Käänteisosmoosilla onnistuu sekä suolattoman juomaveden tekeminen merivedestä että erityisen puhtaan veden valmistaminen teollisuuskäyttöön. Käänteisosmoosilaitteiden tyypillisiä käyttökohteita ovat akkuveden valmistus, autoklaavit, elintarviketeollisuus, ilmankostutus, jääpala- tai jääkoneet, kasvihuoneet, kattilalaitokset, kemian- ja elektroniikateollisuus, laboratoriot, lääketeollisuus, tislauslaitteet sekä täyssuolanpoistolaitteet.

 

Käänteisosmoosilaite eli RO-laite on erittäin kilpailukykyinen ratkaisu tarvittavan makean veden tuottamiseen merivedestä. Laitteiston koko on lähes täysin räätälöitävissä ja siksi puhtaan veden tuottamiskapasiteetti saadaan sovitettua tarpeen mukaiseksi, olipa kyse sitten pienestä saaristomökistä tai suuresta teollisuuslaitoksesta. Paljon vettä kuluttavilla teollisuuden ja liiketoiminnan aloilla, esimerkiksi puutarhat, saatetaan saavuttaa huomattavia säästöjä, kun tarvittava vesi tuotetaan kaivovedestä kunnallisen veden sijasta. Käänteisosmoosilaite on myös porakaivoa varmempi ratkaisu kallioisissa saaristo-olosuhteissa. Laitteiston tuottama vesi varastoidaan erilliseen varastosäiliöön.

 

Erittäin kehittyneellä ohjauslogiikalla varustetut Aqua käänteisosmoosilaitteet ovat omaa kotimaista tuotantoa. Kotimaisuuden ansiosta käänteisosmoosilaitteidemme toimitus, asennus- ja huoltopalvelut sekä varaosien saanti ovat toteutettavissa erittäin nopealla aikataululla.